Smak, kvalitet och identitet
Vi strävar till att även i framtiden kunna skapa produkter med smak, kvalitet och identitet som industrin inte kan ta fram. Vår verksamhet lyfter fram och utvecklar traditionella produkter som är anpassade efter konsumentens krav idag. Människan och handen är närvarande genom hela produktionskedjan och vi använder inga tillsatsämnen.
Närproducerade råvaror
Caféverksamheten inkluderar otaliga produkter som kan klassificeras som hantverk. Vi bakar mycket själva och använder till exempel ofta egna eller närproducerade råvaror då vi tillverkar vår saft och vår sylt. För oss är det helt naturligt att ta tillvara på och skörda det som naturen och de egna trädgårdarna ger. I vår familj har mat och bakverk alltid stått i fokus.
Fisken som vi använder till våra fiskprodukter i cafésortimentet (såsom fisksmörgåsar, smörgåstårtor och så vidare) förädlar vi själva och skärgårdslimpan bakar vi på plats och ställe. Vi bakar otroligt mycket annat också.