hantverk

Käsityötaito

Käsitys käsin tehdystä ruuasta on tänä päivänä moninainen. Tavoitteena on, että käsin tehty jalostettu elintarviketuote pitäisi sisällään mahdollisimman vähän lisäaineita. Tähän perheemme on jo vuosikymmenten aikana pyrkinyt.

Vain parhaimmista ja tuoreimmista raaka-aineista valmistetut tuotteet ovat olleet tuotekehityksemme ohjenuorana. Kahvilatoimintamme ansiosta olemme voineet ympäri vuoden tarjota aitoa käsin tehtyä ruokaa saaristosta: arkituotteita juhlallisella vivahteella, sekä juhlatuotteita arkisella vivahteella.

Maku, laatu ja identiteetti

Pyrimme myös tulevaisuudessa valmistamaan maukkaita ja laadukkaita tuotteita, johon teollinen jalostus ei pysty. Pyrimme toiminnassamme tuomaan esiin ja kehittämään perinteisiä tuotteita, joita kuluttaja tänä päivänä haluaa. Ihminen ja kädentaito ovat läsnä koko tuotantoketjumme ajan ja me emme käytä lisäaineita tuotteissamme.

Lähituotettuja raaka-aineita

Kahvilatointamme pitää sisällään lukemattoman määrän tuotteita, joita voidaan luokitella käsin tehdyiksi. Leivomme paljon itse ja käytämme usein omia tai lähituotettuja raaka-aineita esimerkiksi mehuihin ja hilloihin. Meille on luonnollista ottaa talteen oman puutarhan tai luonnon tuottama sato. Ruoka ja leipominen ovat aina olleet perheellemme tärkeitä.

Kahvilatoiminnassa käyttämämme kala (kuten kalavoileivät, voileipäkakut jne) on itse jalostettua. Saaristolaislimpun leivomme paikan päällä, kuten myös lukuisia muita tuotteita.