Holmbergin Kala & Cafe Four C

Tämä on kertomus Holmbergin kalastajaperheestä. Kahvilatoiminnan avulla esittelemme historiaamme, rakkautemme käsin tehtyihin ruokiin, kahvilatoimintaamme sekä mökkivuokraustoimintaamme Viggskärissä. Toimimme Saaristomeren kauniissa ja ainutlaatuisessa ympäristössä. Täällä me olemme syntyneet ja kasvaneet. Olemme nähneet myös muuta maailmaa vain palataksemme takaisin tänne kiitollisina siitä, että saamme olla osa tätä paikallisuutta ja toimintaympäristöä.

Tervetuloa- poikkea elämäämme ja katso historiaamme.      

Kahvilatoiminta

Café Four C on raikas kahvila Taalintehtaan torin vieressä, kahvilassa on myös kalatiski. Runsas tarjonta suolaisia pienaterioita sekä makeita herkkuja.

Kalajalostus

Kalajalostusyrityksemme on perheyritys pitkällä historialla. Meillä on pitkä kokemus kalanjalostuksesta ja panostamme ennen kaikkea korkealaatuisiin tuotteisiin.

Mökkivuokraus

Suosittelemme lämpimästi rentouttavaa visiittiä saarella. Kaukana arkipäivän stressistä ja huolista tulet huomaamaan, että tässä maisemassa sielu lepää ja mieli rauhoittuu.

Laadukas kala eri muodoissa

Kaikki toimintamme perustuu kiinnostukseemme hyvästä ja maukkaasta kalaruoasta. Tuotekehittelymme pääpainona on koko olemassaolomme aikana ollut laadukas kala eri muodoissa. Intohimoinen kiinnostuksemme hyvää ruokaa kohtaan on antanut leimansa koko toiminnallemme ja tuotteillemme.

Aitoa lähiruokaa saaristosta

Holmbergs Fisk jo vuosikymmeniä harjoittaneet ammattikalastusta, kalanjalostusta ja -myyntiä. Kahvila Holmbergs Four C:llä on kunnia tarjota aitoa lähiruokaa saaristosta, arkiruokaa juhlaloistolla ja juhlaruokaa arkipäiväisillä vaikutteilla. Vuoden ympäri.

fiskebat