Viggskär I

Viggskärin vuokramökit

Viggskär tarjoaa vuokramökkejä kauniilla näköalalla Gullkronan selälle. Saari siljaitsee 4 km mantereelta. Soutuvene ja iso annos saaristoidylliä sisältyy hintaan! Suosittelemme lämpimästi rentouttavaa visiittiä saarella. Kaukana arkipäivän stressistä ja huolista tulet huomaamaan, että tässä maisemassa sielu lepää ja mieli rauhoittuu.

Vuokramökkejä Turunmaan kauniissa saaristossa

Viggskäriin pääsee meriteitse omalla veneellä, Viggskärin betoninen laituri on jykevä. Viggskäriä ympäröi Turunmaan kaunein saaristo, ja saaren lähistöllä on monia retkikohteita. Viggskärin koordinaatit merikortilla ovat N 60°06,80´ E 22°21,60´

Mökin vuokran hintaan kuuluu yksi meno-paluukuljetus saarelle. Kuljetus saarelle lähtee vuokranantajan kotirannasta. Kyseisestä paikasta löytyy autopaikka vuokraajalle majoituksen ajaksi ilman lisähintaa. Mahdolliset lisäkuljetukset laskutetaan erikseen ja suoritetaan sopimuksen mukaan (esimerkiksi kaupassakäynti). Ota mukaan omat kelluntaliivit mikäli niitä on.

Pienveneiden vesillelaskupaikkaa tarvitseville suosittelemme vuokraisännän kotisatamaa Ytter-Ölmosissa. Siellä on siis autopaikka varattu vuokraajalle majoituksen ajaksi ilman lisähintaa.
Matka Ytter- Ölmosista lähimpään kauppaan Kärran kirkonkylään on noin neljä kilometriä. Klikkaa esimerkiksi Visit Kimitoon tai Taalintehdas.fi palvelutarjonnasta Kemiönsaarella.

Suosittelemme lämpimästi oleskelua Viggskärissä ja odotamme vierailuanne! Meillä on ilo ja kunnia tarjota uusia ja raikkaita lomakohteita kauniissa Turunmaan saaristossa kohtuulliseen hintaan. Otathan yhteyttä jos tarvitset lisää infoa.

Viggskär sijaitsee 5 km Dragsfjärdin keskustasta luoteiseen.

f6330aad3c karta stor

Etäisyydet Dragsfjärdin keskustaan:

Tampereelta: 210 km

Helsingistä: 170 km

Salosta: 60 km

Turusta: 80 km

Ajo-ohje Kemiö – Dragsfjärd (Kiilanniementie 131)

Pieniveneiden vesillelaskupaikkaa tarvitseville veneiden omistajille suosittelemme vuokraisännän kotisatamaa Ytter-Ölmosissa. Autopaikka vierailun aikana ilman lisämaksua. Myös kuljetuspalvelusta kiinnostuneille suosittelemme vuokraisännän kotisatamaa, mistä kuljetus saarelle lähtee. Hintaan kuuluu yksi meno-paluukuljetus saarelle.

Vuokranantajat antavat tarvittaessa lisätietoja ja tarkemmat ajo-ohjeet puhelimitse. Mutta ajoreittiä Kemiöstä Dragsfjärdiin voidaan kuvailla suurin piirtein näin: aja Dragsfjärdintietä (tie 183) Kemiöstä Dragsfjärdiin, noin 18 km. Käänny oikealle Kirkonkyläntielle (tienviitta Dragsfjärd-Kasnäs) ja aja sitä tietä noin 2 km. Käänny oikealle Kärrantielle (tienviitta Ytter-Ölmos), aja Kärrantietä noin 2 km. Kääny oikealle Kiilanniementielle ja aja sitä noin kilometrin verran jolloin saavut vuokraisännän kotisatamaan. Rannasta löyty parkkipaikkoja.