kaffekoppar

Café Four C

Café Four C on raikas kahvila Taalintehtaan torin vieressä, kahvilassa on myös kalatiski. Kalaa on myytävänä pääasiassa keskiviikkoisin ja lauantaisin. Runsas tarjonta suolaisia pienaterioita sekä makeita herkkuja.

Kahvilassa vallitsee perhe-henkinen ilmapiiri. Lämminhenkisessä kahvilassa asioivat sekä kylän oma väki, että pidemmältä saapuneet matkailijat.

Monipuolisia tuotteita

Avasimme syyspimeyden ja kylmyyden ollessa merkittävimmillään marraskuussa 2014. Saimme lämpimän vastaanoton. Meidän konseptimme – yhdistelmä kalasta ja kahvilatuotteista- näyttäytyi toimivaksi. Myymme kalaa pääosin keskiviikkoisin ja lauantaisin. Kahvilan suolaisista tuotteista huomaa mieltymyksemme kalatuotteisiin.

Esittelemme mielellään kalan monipuolisuuden, kuinka uskomattoman monta hyvää ja kaunista tuotetta siitä voi valmistaa. Leivomme myös paljon makeeta kahvileipää joka takaa kahvilan laajan valikoiman sekä makeita, että suolaisia tuotteita.

Aukioloajat

Olemme avoinna päivisin maanantaista lauantaihin vuoden ympäri ja joskus yllätämme myös olemalla auki iltaisin ja sunnuntaisin. Meillä on anniskeluoikeudet.

Tilat pidetään puhtaina ja tuotteet pitävät korkeeta standardia ja laatua. Joustavat räätäköidyt ratkaisut ovat meille itsestäänselvyys.

Tervetuloa käymään tai ota meihin yhteyttä niin kerromme lisää.

Clara & Carina

Me- Clara ja Carina- olemme perheen tyttäret. Olemme vahvoja, itsepäisiä saaristotyttöjä ja kalastajantyttäriä joilla useimmiten on jalat tukevasti maassa. Meillä on melko realistinen näky elämään. Olemme kummatkin entisiä poliiseja noin 15 vuoden työkomemuksella valtiolla. Lisäksi Carinalla on monivuotinen koulutus ja työkokemus ravintola-alalta, joka on yksi syy siihen, miksi uskalsimme ottaa tämän askeleen. Askeleen tuntemattomaan ja epävarmuuteen monivuotisen vakituisen työsyhteen ja säännöllisen työtulon jälkeen.

Mietimme pitkään, löytyykö edellytyksiä jatkaa vanhempiemme ihailtavaa elämäntyötä, joka on vahvasti yhdistetty meidän omiin elämiimme ja identiteetteihimme. Vakituisten töittemme ohella olemme aina osallistuneet äidin ja isän  työhön. Se on muotoillut meidät niiksi yksilöiksi, joita olemme tänä päivänä.

Sen takia olisi suuri kunnia myös tulevaisuudessa pystyä tarjoamaan kalatuotteita, joita olemme perheen kanssa kehitelleet vuosikymmeniä. Tietoisia siitä, että pienmuotoisella rannikkokalastuksella on vastassa suuria haasteita tulevaisuudessa, mietimme, että löytyykö muita tapoja jatkaa jo vakiintuneiden kalatuotteiden valmistusta ja koko toimintaa, myös sinä päivänä kun oma ammatillinen kalastus ei enää ole käytännössä mahdollista. Siitä johtuen pyöritimme eteenpäin jo löytyviä unelmia tästä kahvilakoseptista joka tuottavasti yhdistää monia meille tärkeitä maailmoja; kala, leivonnaiset, ruoka ja kahvi, vain joitakin mainitaakseen. Kahvin täytyy muuten olla hyvää ja pannukeitettyä. Kahvin täytyy olla nautinto. Kotona äidin ja isän luona kahvinkeittorituaalissa oli melkein jotain maagista- siinä kahvipannussa ja niissä kahvikupeissa. Kahvilasta löytyy kuppeja ja mukeja joka makuun; vanhoja, ohuita, hienoja kahvikuppeja jotka melkein hajoavat tuulahduksesta, sekä vahvoja, tukevia mukeja jotka kestävät myös tukevimman otteen.

clara carina