Käytännölliset asiat

Viggskär I (45m2) on varustettu astiastolla ja petivaatteilla (patjat, peitot, tyynyt) kuudelle hengelle. Viggskär II (37m2) on samalla tapaan varustettu neljälle hengelle. Ylimääräisistä ihmisistä veloitetaan erikseen. Liinavaatteet sekä pyyheliinat saa mielellään itse tuoda mukanaan.

Viggskäriä ei ole sähköistetty, joten hella toimii kaasulla ja jääkaappi toimii aurinkoenergialla. Aurinkopanelit tuottavat sähkön myös valaistukseen. Matkapuhelimia sekä muita elektronisia viestintälaitteita on mahdollista ladata muuntajan avulla, joten ottakaa laturit mukaan. Aurinkoenergia on kuitenkin lähinnä tarkoitettu mökkien valaistukseen ja jääkappeihin. Pistokkeita ei saa, eikä myöskään voi, käyttää mihinkään muuhun tarkoitukseen/ muihin elektronisiin laitteisiin suoraan ilman adapteria.

Vettä saa saaren omasta porakaivosta. Vuokranantaja varustaa mökit kaasulla ilman lisämaksua. Saaren grillikatos on molempien mökkien yhteinen. Saaren rantasauna on myös molempien mökkien yhteinen ja vuokraajat voivat tarvittaessa itse sopia mahdollisista saunavuoroista. Saunan yhteydessä sijaitseva oleskelutila ei kuulu vuokran hintaan, sen sijaan kohtuullinen määrä polttopuita sekä vettä on käytettävissä ilman lisähintaa. Saunan takana oleva oleskelutila/terassi saa vapaasti käyttää. Saunan edustalla sijaitseva ranta on tyypillinen hiekasta ja erikokoisista kivistä muodostunut saaristolaisranta joka soveltuu uimiseen, myös lapsille. Rannassa sijaitseva soutuvene on vuokraajien yhteiskäytössä. Lisäksi on mahdollista vuokrata pieni avovene 4 hv:n perämoottorilla hintaan 80 euroa per viikko + omat bensat ja/tai lähialueen retkeilyyn Rönnqvist 500 merkkinen avovene 30 hv:n perämoottorilla hintaan 200 euroa/ viikko + omat bensat. Veneiden käytössä on noudatettava erityistä huolellisuutta ja varovaisuutta (sekä hyviä merimiestapoja). Muistattehan ottaa omat pelastusliivit mukaan. Veneet on kiinnitettävä (ja niitä käytettävä) siten, etteivät ne pääse kolhiintumaan tai vaurioitumaan.

Hintatiedot ja muut

Yksi meno-paluu venekuljetus Uddiksen satamasta (vuokraisännän kotisatama) sisältyy hintaan. Muut venekuljetukset (esimerkiksi kauppareissut) sopimuksen mukaan.

Minimi vuokra-aika on 1 viikko ( vaihtopäivä sunnuntaisin).

Viggskär I ( 6 henk) hintaan 550 euroa / viikko.

Viggskär II ( 4 henk) hintaan 500 euroa / viikko.

Pidemmät ajat ja sesongin ulkopuolella sopimuksen mukaan.

Pieni vene+ perämoottori 4 hv hintaan 80 euroa / viikko ( + omat bensat).

Isompi avovene (Rönnqvist 500) + 30 hv:n perämoottori hintaan 200 euroa/viikko ( + omat bensat)

Liinavaatteet meiltä hintaan 30€ / setti / viikko.